Om oss

Nuvarande Vimmerby Interiör har anor från 1940-talet då det grundades under namnet Möbelfabriken Ejdern AB. Namnet Vimmerby Interiör tillkom 1998, och produktionsinriktningen har sedan dess har varit planmöbeltillverkning inom många områden. Vi inreder t ex skolor, kontor, laboratorium, hotell, butiker mm. Vi producerar både färdiga produkter och arbetar med legotillverkning av detaljer inom sågning, kantlistning och borrning. I produktionen finns både standardprodukter och även specialanpassade lösningar.

De senaste åren har vi satsat på en modern maskinpark som är under ständig utveckling. Detta tillsammans med en slimmad organisation och erfarna medarbetare, resulterar i hållbara produkter med hög kvalité och snabba leveranser.

 • Erfarenhet

  Vi har 20 års erfarenhet av planmöbeltillverkning. Samspelet mellan en toppmodern maskinpark och erfarna medarbetare, resulterar i hållbara produkter med hög kvalité.

 • Kvalité & Miljö

  Vi sätter stort värde på kvalité och miljö och är miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14000. Att använda oss av hållbara men giftfria material är för oss en självklarhet för en hållbar utveckling.

 • Kundanpassning

  Vår erfarenhet och mångsidighet har resulterat i mycket god materialkännedom, vilket gör att vi enkelt hittar lösningar för Era behov. Detta i kombination med vårt breda sortiment gör oss unika.

 • Leveranssäkra

  Att leverera produkter av hög kvalité med snabba, säkra leveranser, det är vår devis.