Vi tillverkar planmöbler med hög kvalité

Vimmerby Interiör AB har stor erfarenhet av planmöbeltillverkning efter snart 20 år i branschen. Samspelet mellan en toppmodern maskinpark som är under ständig utveckling, och erfarna medarbetare, resulterar i hållbara produkter med hög kvalité.

Vår erfarenhet och mångsidighet har resulterat i mycket god materialkännedom, vilket gör att vi enkelt hittar lösningar för Era behov. Att vi sida vid sida med ett brett sortiment också erbjuder kundanpassade lösningar gör oss unika på marknaden.

Kvalité & Miljö

Vi sätter stort värde på kvalité och miljö. Vi är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14000. Att använda oss av hållbara men giftfria material är för oss en självklarhet för en hållbar utveckling.

Att leverera produkter av hög kvalité med snabba, säkra leveranser, det är vår devis.

 • Erfarenhet

  Vi har 20 års erfarenhet av planmöbeltillverkning. Samspelet mellan en toppmodern maskinpark och erfarna medarbetare, resulterar i hållbara produkter med hög kvalité.

 • Kvalité & Miljö

  Vi sätter stort värde på kvalité och miljö och är miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14000. Att använda oss av hållbara men giftfria material är för oss en självklarhet för en hållbar utveckling.

 • Kundanpassning

  Vår erfarenhet och mångsidighet har resulterat i mycket god materialkännedom, vilket gör att vi enkelt hittar lösningar för Era behov. Detta i kombination med vårt breda sortiment gör oss unika.

 • Leveranssäkra

  Att leverera produkter av hög kvalité med snabba, säkra leveranser, det är vår devis.